Merhaba Arkadaşlar ;
umarım uygun katagoriye konuyu açmışım...

Hemen konuya geceyim,şimdi elimde 50 Adet işyeri adresleri var ve bu adreslere hergün gidilmesi gerek (Servis yapılıyor) ve bu 50 adresi hangisi birbirine yakın bilmiyorum,ben bu adresleri nasıl servise uygun bir sıralama yapabilirim yani adresleri birbirlerine yakınlıkları ile ayarlamam gerek söför servise cıktığında sırası ile adreslere gitmesi gerek...

Daha önce 10 adet adres vardı ve bi program vardı şuan bilmiyorum ismini ,bu 10 adresi tek tek yazıyordum programda kendısı adresleri google maps üzerinden sıralama yapıyordu. önce buraya sonra buraya ordan buraya gideceksin diye

Örnek : Cumhuriyet Caddesi Gül iş Hanı No 1/2 ,Atatürk Caddesi cicek ishanı No 2/ ,Vatan Caddesi vatan iş hanı no 1, 56 Cadde inci apartmanı no 2....

Mesela yurkadakı adresleri tek tek veriyorsun program sana ilk yakın olan adresi 56.Caddeyi ,ardından 56.caddeye yakın olan adresi Cumhuriyet caddesini,ardından Cumhuriyet caddesine yakın olan Atatürk Caddesini Maps üzerinden yol tarifini veriyor...

Böyle bir program vardı ama 2 sene felan oldu galiba kullandım ama şuan bulamıyorum.

Acaba sizin bildiğiniz proğram varmı veya başka nasıl 50 adresi google maps üzerinden birbirlerine yakın olarak sıralayabilirim.

Kusura bakmayın sanırım biraza karışık anlattım