Yetkili cevaplamış ama bir de müşteri olarak ben deneyimimi paylaşayım dedim. Dün akşam 5 transfer yaptım demiştim. Merak eden arkadaşlara süreci anlatayım.
İlk olarak bayi olarak üye oldum. (ücretsiz)
Panelden 20 TL bakiye yükledim. 3d securty ile kredi kartından para yükledim. TL çekiliyor, hesaba TL kuru karşılığında dolar yükleniyor.
Akabinde 5 adet transfer işlemini yaptım. Süreci tamamladım, onayları yaptım. Transferin tamamlanmasını bekliyorum. Panel ilk bakışta az karışık görünse de aslında basit, kullanışlı ve fonksiyonel. Ben memnun kaldım.
Sonra ticket açtım. "Domain süresi transfer sonrası bir yıl uzuyor mu?" diye sordum. Biraz evvel panele baktığımda sabahın ilk saatlerinde ticket cevaplanmıştı. Transfer sonrası domain süresi 1 yıl uzuyormuş.
Bu güzel kampanyası için firmaya teşekkür ediyor, ülkemizden bir firmanın böyle cesur bir kampanya ile girişimde bulunmasını da gönülden tebrik ediyorum.
Sonuç olarak şahsi fikrim; şu ana kadar bir sorun görmedim. Diğer farklı panellerdeki tüm domainleri de en kısa sürede taşıma yapacağım.
Edit : Transfer onay için son mail de geldi. Onayladım. Henüz panele transferin tamamlandığı yansımamış olsa da, whois'den transfer transferin gerçekleştiği ve sürenin 1 yıl uzatıldığını görüyorum. Gönülden tebrikler ve teşekkürler.