Thunderbolt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Facebook'un kurulma amacini biliyorsunuz değilmi 2004 yilinda kurulurken ?

'Facebook benim olsa birisi birden fazla hesap acarsa kesinlikle kapatırım'

şu sözünüze karşılık başımdan gecen 1 olayi anlatayim size o zaman siz objektif dediğiniz olayda düşüncenizi tekrardan gözden gecirmeniz için.

Çok degil bundan 1 ay önce ben facebook temsilcisi ile 1 sorun hakkinda iletişim kurdum ve bu görüşmede bana reklam kullanmak yani para ödemem için business hesabima kendinize ait 1 kaç tane isterseniz hesap ekleyebilirsiniz diye bana söyledi. düşünebiliyormusunuz bunu !! normalde elbette 1 den fazla hesap kullanımı fb kurallarina göre yasakdır ancak reklam için yada başka 1 deyiş ile ben facebooka para ödemesi yapmak istedigimde bana isterseniz 1 kaç tane hesap kullanarak bunu yapabilirsiniz şeklinde diyebiliyor. siz objektif dediniz hak-hukuk dediniz ve hani nerde bu dedikleriniz iş ticaret işlerine girildigi zaman . siz söyleyin ve cevabi verin bakalim .
Facebook'un acilma nedeni Harvard universitesinin ogrencileri birbiriyle baglanti kurtmasiydi ilk basta sonra ilgi gorunce millete acildi Mark'in amaci Universitede basari elde etmekdi ve bunuda basardi once facebook okudugu universitenin campusunda kullaninmaktaydi.

Seni o hesap alip satma isine gelirsekte cok sacma bakin girin sikayet bolumune ne kadar sikayetci insanlar arkadaslarimiz var yok yani botlarla cekiyorlar kullanicilari sayfaya veya profillerini neyse ista sonra iki gun sonra bu kullanicilar hizli birsekilde dusus yasarlarsa gelip sikayet ediyorlar. Zaten organik uyeleri 100 u gecmez ama sayfa sayisi 10.000 anlatabilmisimdir umarim.