Site Adresi: pm
Site yaşı: 3+Yıl
İstenilen Fiyat: 12 bin TL
Sitenin Aylık Getirisi: Açıldığı günden beri sadece domain süresini uzatıyorum. Hiçbir reklam yapılmadı. Buna rağmen 3 bin TL lik kazancı olmuş. Aylık değil. Bugüne kadar ki reklamsız ve tanıtımsız gelirini söylüyorum.
Sitenin Kategorisi: Online Danışmanlık Sitesi
Günlük Tekil Hit Sayısı: 5-10+
Satışa Hosting Dahilmi?: Evet(Bir yıl daha müsaade edilir.)
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb: Yok
Banlı Olduğu Sponsor: Yok
Banlı Olduğu Arama Motoru: Yok
Site Yazılımı: Özel Yazılım. Sadece bu siteye özel olarak yapıldı. faturası mevcut. 15 bin tl ye kodlatıldı..

Google adsense hesabını da alan kişiye bulunan bakiye ile beraber hediye edebilirim.

Siteye kendi alanında uzman kişiler üye olup, kendilerine danışan kişilere ücretli ya da ücretsiz hizmet verebiliyorlar. Uzmanlara soru sorulduğunda ya da özel mesaj gönderildiğinde uzmanların mail adreslerine mesaj gidiyor. Uzmanlar kendi özel mesaj ücretlerini kendileri belirliyorlar, ayrıca uzmanlar ücretli izlenen ya da ücretsiz herkese açık videolar da ekleyebiliyorlar. Sistem tam otomatik. Ayrıca Özel Kurumlar için de kampanya ya da indirim kuponu ekleyebilecekleri bölüm var.. her şey tam otomatik.

Bütçesi olan biri reklam ve tanıtım yaparak arkasına yaslanıp para kazanabilir. Benim bütçem maalesef hiç olmadı. Bu yüzden reklam ve tanıtım yapamadım. Bu aralar paraya da ihtiyacım olduğu için istemeden de olsa satmaya karar verdim. Yoksa bu sitenin sahibi olmak bile beni mutlu etmeye yetiyordu ve asla satmayı da düşünmüyordum.

Not: Siteye ortak olmak isteyip de beraber yürütelim diyenler olursa da tekliflere açığım. Aslında Bu projeden kopmak son tercihim.

Not2: Sitenin adsense geliri yok. Yani son 3-4 aydır adsense reklamları var ve 120 lira gibi bir para toplanmış. Yani toplam... Aylık değil...

Sitenin 3 bin TL lik gelir elde etmesi, üyelerin hizmet almak için yatırdığı paralardan kesinti yapıyordum ilk yıllar.. Yani Uzmanların kazançlarından yüzde 30 kesinti yapıyordum, hizmet bedeli adı altında.. Bu 3 bin tl dediğim gelir budur.. Bu sistemi sonraları devre dışı bıraktım, yani şu anda kesnti vs.. yapmıyorum.. Uzmanlar ile hizmet almak için uzmanlara soru soranlar kendi aralarında istedikleri gibi para gönderimi yapabiliyorlar.. Ben son yıllarda siteye ayıracak vaktim olmadığı için ve sistemin de kendi kendini yürütmesi için böyle bir yol buldum...