İrade zayıflığı filan değil. Yanlıştasın. Ben bir müslüman olarak ta yanlış yaptığınızı uyarmakla mükellefim.
İslam dini bize peygamberimizin öğrettiklerini yapmaksa, sünnetine uymaksa, onun yaptığını yapıp din konularında zerre kadar maddiyat beklememek lazım.
Yahu bir çocuk sana bana Kevser suresini öğret dese sen parasını verirsen öğretirim diyebilir misin?
Adsense in daha önce ziyaret edilen siteleri dayanak alıp reklam gösterdiğini herkes biliyor.
Adam internet cafeden sitenize girse vayy haline o sitenin!
Kardeşim uyarıyorum uyarıyorum, dini site açıyorsanız bağış alarak veya yine başka dini site veya kitapların reklamını yaparak siteyi var etmeye çalış.
Yada en temizi domain masrafını sen karşıla ben sana host vereyim.
Yeter ki dini sitede görmeyim şu reklamları. Hani bilinen tabir, idrarla abdest alınmaz!
Birebir asla öyle bir talepte bulunmam.Allah öyle birşeye maruz bırkacağına canımı alsın daha iyi.Evet idrarla abdest olmaz bu konuda hemfikiriz zaten görüşlerinize de itirazım yok.Belirttiğim üzere bundan bende memnun değilim
Bağış muhtabbetine gelince böyle birşey ile Adsense arasında bir fark yok sanırım sonuçta ikisi de maddiyata giriyor.
host veririm demişsiniz
neyin ne işe yaradığını ve ne odluğunu bilsem tamam diyecem de