Merhaba arkadaşlar,lütfen aşağıda yazdıklarımı tamamen okuyunuz.
21.03.2017 tarihinde
Razer Hammerhead Pro V2 kulak içi kulaklık aldım. Ben oyunlarda kullanmak için aldım ama müziktede beklediğim performansın üstünde mükemmel bir performansla karşılaştım

Aksesuar çeşitlerine baya bağımlı olduğum için Senheiser marka yeni bir kulaklık daha aldım. Doğal olarak elimdeki üründe boşta kaldı. Kulaklığı yaklaşık 1,5 hafta kullandım. Kulaklık temizdir.
Ürünü türk firmasından ithal getirttim. Yani aliexpress den falan almadım. Zaten aşağıdaki faturada göreceksiniz.
Faturalı üründür.
Kulaklık Deneyimim :
Bir öncesinde iphone kulaklık kullanıyordum, ona kıyaslarsam, ürün iphone kulaklığının 5 katı kadar bir kaliteye sahip. Oyun deneyimi yüksek düzeyde farklılık hissettiriyor. Savaş oyununda kullanıyordum, bazı duyulamayan sesleri bile net bir şekilde veriyor. Müzik deneyimide süper, müzik çalarken sanatçının söylediği kelimelerden önce aldığı nefesin sesi bile geliyor, o derece muhteşem bir kulaklık. Senheiser marka kulaklık aldığım için satıyorum bir daha belirtmek isterim.
Ürün
Kutu İçeriği ; - Razer hammerhead pro v2 kulaklık,
- Razer sticker,
- Bilgisayar vs. cihazlara bağlamak için arakablo (Çift başlı, ses ve hoparlör)
- Kulaklık uçları (standart, büyük, orta, küçük)
- Taşıma çantası
- Ürün kitapçığı ve imzalı Razer teşekkür yazısı
Ürünün Türkiyedeki resmi mağaza satış fiyatına linkten bakabilirsiniz.
Media Markt mağazasında 509 Tl ye satılıyor. İLETİŞİM : 0 535 842 62 YETMİŞBEŞ ÖNEMLİ NOT : Ürünün kulak uçları sterilize edildikten sonra alıcıya kargolanacaktır.
ÜRÜN FATURASI :Ürünü alırken, benim adıma kesilen faturası.(KDV dahil 300 Tl fiyata aldım, görselin aşağı kısmında yazıyor.)
Aşağıdaki görsel bana ait değil, ama görseldeki ürünlerin birebir aynılarıdır.
Eğer istenildiği takdirde tabikide kendi ürünümün görselinide paylaşabilirim.