1.si Açılan konuları ve yazılan yorumları cidden takip edecekseniz güzel bir platform olabilir. Fakat bu tarz sözlük sitelerde insanların ne kadar abuk sabuk yazdığını görüyoruz.
Örneğin META KEYWORDS kullanımı gereksiz iken şimdi sözde seocu geçinen yada bir şeyler bildiğini iddia eden açılan bir konuda meta keywords kullanılmalı, olmazsa olmazlardan, mutlaka kullanın, geri dönüşleri güzel v.s. saçma bir şey yazdığı zaman bunu yeni yeni bir şeyler öğrenmek isteyen kişi okuduğu zaman gerçek zannedecektir.
Bu tarz konulara hem müdahale edip hemde bilgili olmazsanız çöp siteden farkı kalmaz.
2. olarak nedense sözlük denilince inci veya ekşi sözlük gibi görünümlerden hep nefret etmişimdir.
Ne bir görselliği nede doğru düzgün bilgilerin olduğu saçma bir platformdur.
Gerçek anlamda sözlük gibi bir sözlük sitesi kurmanız dileğimle.
Hayırlı günler.
yorum için teşekkürler. mesajınızdaki örnek site ve düşüncelerinizi pekiştiren bir yorum olmuş.. ancak saygı duyabilirim.
açıklamamı bold yapmışsınız, fakat soruların tümünü kendim cevaplayacağım gibi bir şey söz konusu değil. geliştirmeye, asayişi sağlamaya ve kullanıcıya ne katabilirim'e adayacağım kendimi. şimdi çok yeniyiz.. her türlü içeriğin oluşturulabileceği bir platform olmayı, içeriğini de interaktif bir şekilde kullanıcıların subjektif yorumları ile donatmayı düşünüyoruz. bu bağlamda kimi yazar meta keywords gereklidir derken, kimi yazar gereksizdir diyebilsin istiyorum.
seo koca bir yalandır diyebilecek yüzlerce yazar çıkar bu forumda. sözlükte de olacak elbette. insanların güvenip güvenmemesi ya da yanlış öğrenmesi onlara kalmış bir şey. şahsen ben sözlüklere olan ilgimi kendi doğrularımı yazabilme isteğimden kazandım. ekşi'de veya uludağ sözlükte herkes kendi doğrularını yazar, okuyanları ikna etmeye çalışır.
ekşiye inciye benzemesi konusu ise; evet konseptin tanıdık gelmesi açısından benim de istediğim bir şeydi ve öyle yapmayı uygun gördüm. yorumun için tekrar teşekkürler. kendimi anlatma ihtiyacı hissettirdi.
Hayırlı olsun, temanız güzelmiş, özel yapım mı?
teşekkürler hocam. tema evet özel yapım. kendim geliştirdim bazı alanlarda da dışarıdan destek aldım.