Yoldaş,
söz konusu tabiki seçim sonucu odaklı değil, ancak şuanda ülke uçuruma sürükleniyor. ve 16 nisanda cahil sürüsü yüzünden ülke büyük felakete uğrayacak öncelikle bu tehlikeyi def etmemiz gerek.
suriyeden sonra sırada iran vardı tabiki ancak ahmedi nejad ülkeyi dış güçlerden öyle bir temizlediki ülkede 1 tane bile dış ülke ajanı bırakmadı. rota türkiyeye çevrildi. türkiye cumhuriyetinin şuanda en büyük tehlikesi bu referandumdur. evet çıktığı takdirde dolar minimum 4 avro 5 i bulacak.
yönetim şekli değişen bir ülkeye sen olsan yatırım yaparmısın ? düzenin oturmasını beklersin değilmi ? finans uzamanı isen zaten bunu sana anlatmama gerek yok.
hayırcıları terörist ilan eden vatan haini ilan edenler asıl vatan haini kansızlar kendileridir. diyorum ya cahil sürüsü..
https://www.georgesoros.com günde bir makalesini mutlaka okur notlar alarım.Elini sıkmak da seminerini izlemek de nasip oldu.Nasip oldu diyorum çünkü finans dünyasında paranın tanrısı, karanlıklar prensi gibi "abartılmayan" lakapları var.Bütün lakaplarını bence hak ediyor.
Finansal açıdan ülkemize yatırım yapılır mı sorusunun cevabını Sayın Soros versin.
Dedi ki:Para kadın gibidir.Güçlünün ve güvenilir olanın yanında yer alır.
Ülke olarak güçlümüyüz güvenilirmiyiz ?
Değerli üstadım bu güzel beyin cimnastiği için çok teşekkürler.Yaptığım alıntılarla rahatsızlık verdiysem özür dilerim.
İyi forumlar iyi geceler.