Değerli üstad
Beni en çok yıpratan ve üzen şey eğitimli kültürlü insanların sadece referandumdan çıkacak evet yada hayır sonucuna odaklanmış olmasıdır.Mesele evet yada hayır çıkması değildir.Mesele kaybeden tarafın vereceği tepkidir.
Bakın daha referandum sürecinde bile silahlar satırlar bıçaklar çekildi.Bir yorum okudum geçenler de üstelik halkın geneline hitap eden sosyal ağlarda değil.Burada ilim ve bilim yuvası olarak gördüğüm R10.net okudum.Bir genç hayır oyu verenleri vatan haini dinsiz ilan ediyor.Referandum da evet çıkması halinde yok olacaklarını iddia ediyordu.
Oysa ki bilmiyor.Zaten süper güç diye tabir edilen devletler Türkiye de ki bir kitlenin karşıt görüşten bir kitleyi yok etmesini bekliyor.Bakınız Irak Suriye Libya Mısır bu ülkelerin bu halde olmasının tek bir nedeni vardır.Karşıt görüşde olanların yok edilmesidir.
Bakın dünyada süper güç diye tabir edilen ülkeler sırasıyla orta doğuda ki ülkelere sözde özgürlük getirdi.Bu ülkede yada bu forumda insanları vatan haini dinsiz ilan edenler unutmasınlar ki o vatan haini yada dinsiz diye ilan ettikleri kitleden bir iki kişi can verdiğin de dünyada ki süper güçler ülkemize de sözde özgürlük getirecekler.
Bildiklerimi bu forum da paylaşmıyorsam bu aldığım devlet terbiyesindendir.Bildiklerimi paylaşsaydım inanın vicdanı olan herkesin uykusu kaçırdı.
Süper güç diye tabir edilen Abd Rusya İngiltere Fransa Almanya gibi ülkelerin sınır komşularımıza yaptığı askeri yığınağa bakın sizce sırada hangi ülkeye sözde özgürlük getirecekler ? Nükleer silahı milli birliği dini birliği olan Rusya Çin gibi müttefikleri olan İran'a mı yoksa halk olarak ordu olarak ekonomi olarak beyinen ve kalben bin parçaya bölünmüş dünyada müttefiki kalmayan Türkiye'ye mi ?
Yoldaş,
söz konusu tabiki seçim sonucu odaklı değil, ancak şuanda ülke uçuruma sürükleniyor. ve 16 nisanda cahil sürüsü yüzünden ülke büyük felakete uğrayacak öncelikle bu tehlikeyi def etmemiz gerek.
suriyeden sonra sırada iran vardı tabiki ancak ahmedi nejad ülkeyi dış güçlerden öyle bir temizlediki ülkede 1 tane bile dış ülke ajanı bırakmadı. rota türkiyeye çevrildi. türkiye cumhuriyetinin şuanda en büyük tehlikesi bu referandumdur. evet çıktığı takdirde dolar minimum 4 avro 5 i bulacak.
yönetim şekli değişen bir ülkeye sen olsan yatırım yaparmısın ? düzenin oturmasını beklersin değilmi ? finans uzamanı isen zaten bunu sana anlatmama gerek yok.
hayırcıları terörist ilan eden vatan haini ilan edenler asıl vatan haini kansızlar kendileridir. diyorum ya cahil sürüsü..