salim59 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ayda kaç kilo çay içiyon böyle. ne zaman yazsan çay içiyom diyon
İnternetle ilgilenen bir kişinin bilgisayar başında çalışıp çalışmadığı ; masasındaki içmeyi unutup yarım kalmış çay ve ocakta suyu bitmek üzere olan çaydanlıktan belli olur. Çay bizim mazotumuz. Ama bunu soruyorsan demekki aynı kıvama gelememişiz

legrand adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dün akşam saat 6 da çorluda buluştuk Tahir ile.O kadar sohbete dalmışsız ki.Gece saat 12 olmuş farkında bile değiliz.Kafeci,abii eve gidecem yeter gidin artık bende kapatayım dedi Şaka tabi...

Güzel sohbetin ve vermiş olduğun bilgiler için çok teşekkür ederim Tahir.Müsait bir zaman da Tekirdağ merkeze gelirim tekar buluşuruz.Bu defa Red arkadaşta katılır bize..Hatta balık ekmek ısmarlar...: )
Katılırım tabiyki. Ama ben katılınca uzun durmam. Bir kerede konuşup herbirşeyi anlatıp sonraki buluşmalarda araya mesafe koyup tekrar aynı şeyleri anlatıp sıkılmak yerine kısa kısa buluşup daha sık buluşmak daha ideal geliyor. Hem böylece bilgi alışverişide daha sağlıklı olur. Hem deneme yanılma yapıp anlatacak şeylerde olur.

Lünepark ta olabilir. Salim beni crazy dance ye bindirsene. Elimden tut korkuyom ben