Bunun gibi anadolunun nadide yerlerinin turizme kazandırılması gerek. Vatandaşın yunan adalarını, avrupanın yeşilli dağlarını tercih etmek yerine ülkemizdeki güzellikleri tercih edecek işler yapılmalı.
asla böyle bir şey yapılmamalı . Sonra oraya bina dikiyorlar
Bende Karadeniz'in ufak bir ilçesinde yaşıyor olmam nedeniyle her zaman şunu söylüyorum; engebeli coğrafi yapısı nedeniyle çoğu ünlünün gelmediği ama tatil gibi memurluk görevinin yapıldığı yerlerdir buralar.
Kafanızı mı dinlemek istiyorsunuz, sessizlik, şehrin gürültüsünden uzaklaşmak mı istiyorsunuz? Temiz havayı solumak mı istiyorsunuz. Bekleriz....
Karadeniz sadece Trabzon, Samsun, Ordu'dan ibaret değil. Benim yaşadığım Sinop ili Ayancık ilçesi, Gerze.... Tahsin hocamızın memleketi Kastamonu Çatalzeytin, Abana, Cide.... Zonguldak Çaycuma.... Saymakla bitmez.
Umarım bir gün herkes gelip buraları görme fırsatı bulur.
Her sene memlekete giderken geçiyorum. Kastamonu Devrekani Çatalzeytin arası dağlık yol, devamlı virajlar. yavaş ilerleniyor. Çatalzeytin'e varınca memlekete varmış sayıyorum kendimi.
Abana - Çatalzeytin - Türkeli - Ayancık ilçeleri özellikle de sahile yakın köyleri kafa dinlemek için ideal. hem deniz, hem orman...
İnebolu ' da okuyorum, havası bile bir farklı..
Ülkemizin her yeri cennettir şükür

begendiğinize sevindim