KOBRA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Piyasa ölmedi.Piyasada hala farklı projeler yada fikirler var.Lakin insanlar artık fikirlerini yada projelerini R10.net de paylaşmayı tercih etmiyor.
Çünkü R10 da her hangi bir konuda bilimsel yada sosyal verilere dayanan istatiksel olarak analizler üzerine kurulu binlerce kelimelik makale yayınlasanız.
A-Vatan haini
B-Dinsiz
İlan ediliyorsunuz.Şu forumu bu hale getiren 15 yada 20 kişilik bir grup var.Forum da böyle in cin top oynamasının sebebi onlar.

Yani anlayacağınız şahsi fikrim önce bir r10 kendisini yenilesin.Fikir belirten saygı duyulan eğitimli kültürlü yardım sever üyelerinin her mesajlarında hakarete uğramalarının dinsiz yada vatan haini ilan edilmelerinin önüne geçsin.Siz o zaman bakın ne konular açılıyor.Nasıl projeler paylaşılıyor.

Aksi taktirde böyle sizin dün açtığınız konuya ancak 24 saat sonra canı sıkılan ve gerçekleri söylemekten zerre korkmayan benim gibi biri gelir bir yorum yapar.

Konuyu açarken baya bi cevap bekliyordum, dediğiniz gibi kimse yazmadı şaşırmıştım doğrusu Dediğiniz gibi bi algı oluştuysa bu forumda gerçekten çok yazık.