Gdarkness adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Avukat değilim ama eşiniz 1000TL alacaksın şeklindemi yoksa firma 1000TL ödeyecek şeklinde mi sözleşmeyi imzalıyor? İşin açıkçası bulduğunuz menajer bir nevi taşeronluk yapmış size menajerlik değil. Eğer kandırıldığınızı düşünüyorsanız Her iki sözleşmeyi de alarak Bir avukata gitmeniz ve menajere (Sözde) aradaki tutarın karşılanması için bir ihtar yollayın. İhtara uymazsa davanızı açarsınız.
Avukat arkadaşlar daha iyi bilir elbette. Hatalı bilgi verdiysem affola...
Menajer direk bu iş karşılığı aylık 1.000TL vericem sana diyerek imzalatmış yapımcının adı bile geçmiyor ama 1-2 kişiye gösterdim resmen kölelik sözleşmesi bu ve kolay kolay kurtulamazsın gibisinden yorumlarda bulundular o kadar saçma maddeler var ki tarif bile edemem, Büyükçekmece taraflarında yol üstüne bir avukata gidip göstereyim bi 5dk zaman ayırsın yorum yapsın anlaşırsak devam ederiz diye düşündüm içeri girdim bir soru sorabilir miyim dedim tabelayı işaret etti soru sormak 500TL diye Pılımı pırtımı toparladım çıktım Akşama sözleşmelerin fotokopilerini buraya atarım avukat arkadaşlar bakıp fikir belirtebilirlerse ona göre eğer bir yolu varsa anlaşır devam ederim bir avukatla...