isyerlerimcom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam selamlar,

Yalnız ben o kısımların işleyişini biliyorum. Sadece şunu demek istiyorum;

Kelime ve siteyi yazdıktan sonra Ekle dediğimizde hiç bir aksiyon yok. Program öyleyece kalıyor.
tüm alanları doldurduğunuzdan emin olun. alanlar dolu ise yan kısımdaki test bölümünde sistem otomatik kelimenize arayıp aramalardan sitenizi sistemdeki aktif listenize eklenecek. krediniz varsa tanımladığınız oranda ziyareti diğer sistem üyeleri tarafından sağlanacak.

Rumpelstiltskin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rumpel üyeliğini onaylar misiniz
TuncerSK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kayıt oldum onay bekliyorum.
kayıt esnasında smtp hatası gibi bir uyarı verdi program umarım tamamlanmıştır.
Farican adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam "kojo" kullanıcısını onaylar mısın? bilgileri mailine gönderdim
tüm üyelikler onaylandı.

can29 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
programı indirdim şuan çalışıyor diyor ama bişey göztermiyor bekliyorum ne olacak diye hergün 24 saat çalıştırırım bana faydası olacaksa deniyecem

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:49:35 -->-> Daha önceki mesaj 14:37:14 --

şuan bende çalışıyor kredinz 2.5 diyor ben bu krediyi ne zaman kullanmaya başlıyacam

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:53:00 -->-> Daha önceki mesaj 14:49:35 --

kendi sitemi ekle diyorum eklemiyor alttaki boşluga benim steme ne zaman girmeye başlayacak
uygulamada gezilen siteleri gizlilik gereği görmezsiniz. her 5 dakikada 1 kredi kazanırsınız. kredileriniz karşığında tanımladığınız siteleriniz ziyaret alır. eklemede sorun yaşıyorsanız ekran görüntüsü ile birlikte organichit@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

uykusuzz35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, videpon kullanıcı adıyla üye oldum. Girişte onay kodu istiyor fakat mailime herhangi bir kod gelmedi. Yardımcı olur musunuz?
şuan hesabınızda bir sorun görünmüyor.

deeplucky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kredi aldık hala hesaba geçmedi
hızlı iletişim için telefon ve emaili kullanabilirsiniz. krediniz yüklendi.