yasinergul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam cuma günü bende senden taktik bekliyorum bu cumartesi de biz gidicez istemeye hauahua ama ben kısmen rahatım babasıyla dışarıda tanıştım ailecek evlerine gittik tanışmaya onlarda bize geldi annesi teyzesi anneannesi vs tanıştım hep hayırlısı olsun ikimiz içinde...
Tamam hocam yarın akşam ben bi atlatayım da sana yazarım taktikleri sen gene dışarda tanışmışsın benim babasıyla selamlaşmışlığım bile yok bol bol süzecek beni şimdi

SupremacyTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alın gelin yengeyi hocam, hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
Sağol hocam Allah razı olsun kazasız belasız inşallah

M_Can adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu takip. 29 nisanda aynilari basima gelecek.karadenizliler vuruyor diyorlar. umarim vurulmam. lutfen geri donusleri yazin. Benim babam vefat etti ailede tek erkek ben ve kardesim o da yurt disinxa. 3 de teyze var mecbur ben konisucam abisiyle babasiyla. futbol konusmuyormus hic birsey konusmuyor zorlanacam gibi ☺☺ anne bana deme olayini bilmiyorum ama BIBI olayina iyi güldüm dostlar ☺☺
29 nisanda da bizim nişanımız olacak hocam aile arasında.
inşallah vurulmazsın Allah hepimize kolaylık versin...

MSIL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlısı olsun ve Allah herkesin gönlüne göre versin.
O kahveyi içmeyin beyler, içmeyin !
Eyvallah hocam amin. O kahve içilecek hocam kaçarı yok

JustRulz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gitme
Deme öyle

Alkyone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Taktik maktik yok. Bam bam bamm.
Bu cevabı bekliyodum

Wazzup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
damatsan ne yapacaksın taktiği.

susup oturacaksın sana ayrılan yerde

büyükler konuşur eder, sen tuzlu kahveni içersin sonra el öper, resimlere sırıtır kalkar gelirsin. sen evlilik alışverişleri için taktik iste asıl oyunun en zor levelleri onlar
Valla aynen öyle hocam girdik bi borç batağına ama Allah yardımcımız olsun

WBmuHAfiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sıkıtnı etmeyin arkadaşlar, az konuşun çok göze batmayın ortam kendi akar gider, size gel derler gelirsiniz git derler gidersiniz, iç derler içersiniz arkadaşların dediği gibi büyükler halleder. hemen baba-anne olayına takılmayın, efendim genel ve güzel bir hitap olur. zamanla alışınca baba-anne dersiniz. tüm bekar arkadaşlara Yüce Allah hayırlı eşler nasip etsin..
Sağolun hocam amin inşallah bakalım akışına bırakıcaz artık

mre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
taktik maktik yok;

cicek cikolata tuzlukahve

3u oldu tamamdir.
Kombo hazır hocam