Merhaba R10 üyeleri,
KOLAYTR kimdir?
kolaytr.com, profesyonel olarak domain & hosting hizmeti veren bir bilişim firmasıdır. Temel olarak, bütün işlemlerinizi en "kolay" şekilde halletmenizi sağlayan ücretsiz API seçenekleriyle bunları sağlamlaştıran bir firmayız.
Yazılım Destekleri [YENİ]
PHP, MYSQL, CSS, jQuery programlama dillerinde yazılım desteği sağlamaktayız. Desteklerin yanı sıra özel script, script düzenleme gibi işlemlerinizde yapılmaktadır.
- Bot Yapımı
- Script Yapımı
- Script Düzenleme
- Hata Bulma & Düzeltme
Nasıl Destek Alabilirim?
Öncelik olarak
www.kolaytr.com/yazilim-destegi adresimizden sipariş verip destek alabilirsiniz. Yada
R10 üzerinden PM yoluyla bizlere ulaşıp sipariş verebilir yada destek alabilirsiniz. Tüm yazılım işlemlerinde, talebinize göre WhatsApp, Skype, Telefon yada E-posta aracılığıyla sizlere ulaşıyor ve iletişime geçiyoruz. Yapılacak işlemleri en sağlıklı şekilde dinliyoruz.
Yazılım Hizmetleri Fiyatlandırması
Alıntı
PHP Bot Yapımı: 35.99 TL'den başlayan fiyatlarla!
PHP Hizmeti: 35.99 TL (Saatlik Ücret.)
MYSQL Hizmeti: 59.99 TL (Saatlik Ücret.)
CSS Hizmeti: 29.99 TL (Saatlik Ücret.)
jQuery Hizmeti: 59.99 TL (Saatlik Ücret.)
Ödeme Yöntemleri [9 Taksit!]
kolaytr.com, tüm işlemleriniz için size fatura keser, kredi kartı ile yada havale yöntemleri ile ödeme yapabilirsiniz. Kredi kartı ile yapılan ödemelerde 9 ay'a kadar taksitlendirme yapabilirsiniz. Ödemelerinizin hepsinde
fatura alacağınız için güvenilir bir ticaret ortamımız bulunmaktadır. R10 yönetimi ile birlikte kolaytr.com ile güvenilir şekilde alışveriş yapabilirsiniz.
R10.Net'e Özel İletişim Skype: info@kolaytr.com
R10.Net üyelerine özel iletişim için, skype ve e-posta adresi bilgilerimiz aşağıdaki gibidir. Her hangi bir acil durumda
www.kolaytr.com online
destek hattından yada R10.net üzerinden PM yoluyla bilgi alabilirsiniz.
İyi günler ve iyi çalışmalar dileriz.
www.kolaytr.com
0(212) 255 55 35
info@kolaytr.com Müşteri Yorumları
4 PHP uzmanının 2 günde yapamadığını 1 günde hallettiler, üstelik cüzzi bir miktara. Kendilerine çok teşekkür ederim. Yakın zamanda yeniden çalışmayı düşünüyorum.
Hızlı bir şekilde işimi halletti teşekkür ediyorum
Acil bir sıkıntımız için arkadaşla görüştük, kısa sürede problemimizi çözdü.
Arkadaşlar gerçektende çok bilgili bot yazdırdım 2 adet ve ikiside tam istediğim özelliklerde, botun daha iyi performansının nasıl çalışacağını buldular, çekilmesine engel olan şeyleri kaldırdılar şuanda yaklaşık 2000 ürün çektim bot ile saolsunlar başka işlerde yaptırıcağım kendilerine 24 saat destekleri var
arkadasa bot yaptırılmıstır hızlı ve konusunda iyi işler cıkartan bir arkadas