Hayatım boyunca Mustafa Kemal ATATÜRK ve Alparslan TÜRKEŞ'i çok kıskandım.
Benim onları kıskanmam ve bir gün onlar gibi olmayı hayal etmem bir su damlasının bir okyanusa özenmesinden ibarettir.Ben bir su damlasıyım onlarsa okyanus.

Kenan Evren darbesinden sonra darbeciler babamı "Ülkücü bir iş adamı olarak aranan ülkücülere yardım etmekle suçlar".Tuhaftır aynı darbeciler o dönem "Atatürkçü iş adamlarını aranan Atatürkçü gençlere yardım etmekle suçlamaktadır".Yani o dönem suç olan iki şey vardır.Atatürkçü ve ülkücü olmak.Bazen düşünüyorumda aradan geçen yıllara rağmen bazı cahillere göre hala suç değil mi ?

Duruşma gününü annem hala gururla anlatır.Duruşma salonuna girerken annem kalabalıkdan babamı görmekte zorlanır.Ta ki babam kalabalık arasından anneme "Dik dur biz ne Atatürk'ün bize bıraktığı vatana ihanet ne de onun bize emanet ettiği gençlere zulüm etmedik" diyene kadar.Babamla hep gurur duydum ve son nefesime kadar da gurur duyacağım.

Babam aylar sonra çıkarıldığı o duruşmada beraat aldı ama ceza evinde gördüğü işkencelerden dolayı sol kolunu hiç bir zaman kullanamadı.Vücudunda kısmen felç oluştu ama hiç bir zaman pişmanlık duymadı.Devletten davacı olmadı.Çünkü babama göre hiç bir TÜRK devletine karşı duramazdı.

Hayatı boyunca hiç bir Mhp il teşkilatı yada Ülkü ocağına girmemiş olanlar.Ülkücülerin Atatürk'e düşman olduğunu zannederler.Oysa ki bilmezler ki her Mhp yada ülkü ocakları il teşkilatında mutlaka Atatürk posterleri vardır.

Mhp'nin resmi internet sitesinde ana sayfada üst kısımda bulunan galeri de her resim değişir ama sadece bir tanesi hariç o da Mustafa Kemal Atatürk'ün resmidir ve üzerine "Ne mutlu Türküm diyene" yazılmıştır.

Ülkü ocaklarının resmi web sitesinde sol üst köşede her zaman bir resim vardır.Resimde Atatürk ve TÜRKEŞ yan yana durmaktadır.Ayrıca her ilin resmi ülkü ocağı web sitesinde ATATÜRK'e başkomutan isimli bir kategoride yer verilir.

Yürekten inanarak söylüyorum.Bu topraklar üzerinde yaşayan analar daha çok ATATÜRK'ler ve TÜRKEŞ'ler doğurur.Bu yüzden korktukları şey olun TÜRK olun.Dik durun dik konuşun.

Sol eliyle ATATÜRK'ün elini Sağ eliyle TÜRKEŞ'in elini sımsıkı tutan bir TÜRK milliyetçisi olarak gururla haykırıyorum başbuğlar ölmez.

Başbuğ TÜRKEŞ'i aramızdan ayrılışının 20.yılında saygı sevgi ve hasretle anıyor.Dokuz ışığın her zamankinden daha çok ülkemizi aydınlatmasını temenni ediyorum.

Rahmetli için bugün aile olarak lokma döktüreceğiz.Bu sebeple çok erken uyandım.Yazım hataları var ise çok özür dilerim.
İyi sabahlar iyi forumlar.