Aslında bu seçim otobüsü kavramı sokakta ki vatandaşa sen yalnız değilsin bize aitsin mesajı veriyor.
Aşağıda saydığım hayatı yaşayan milyonlarca insan var.Hiç bir sosyal ortama ait değiller ve hiç bir aktiviteleri yok.Bu sepeple sadece bir yere belli bir kitleye ait olmak istiyorlar.Seçim otobüsleri de bu duyguyu kamçılıyor.

Sabah 7 uyanış
Sabah 8 iş başı
Akşam 8 iş bitişi
Akşam 9 eve varış
Akşam 10 yemek
Gece 12 uyku

Haftanın 6 günü bu döngüyü yaşayan milyonlar var.Ne diyor bütün partiler yada parti liderleri "Sen vatandaşsın senin için en iyisini ben ve benim partim bilir".

Ben de diyorum ki siz kimsiniz ki benim ne istediğimi ve benim için neyin iyi olduğunu nereden biliyorsunuz ?

Bir sosyal gözlem yapmam gerekirse ülkemizde ki en koyu en fanatik siyasi parti yada futbol takımı taraftarları her zaman ekonomik açıdan ülkemizde ki en güçsüz insanlardan oluşur.Sizce tesadüf mü ?

Not:Bekarlık sultanlık arkadaşlar hiç evlenmeyin.Sabaha kadar forumda takılan şahsım artık bir mesaj zor yazar hale geldi.Şimdi de 23:00 seansına eşimle sinemaya gidiyoruz.Evlenmeyin kaçın kurtarın kendinizi.