Arkadaşlar herkese merhaba,

r10'a 2008 yılından beri üyeyim, bu platform üzerinden birçok ticaret yaptım. Son yıllarda müşterilerimi r10 üzerinden kazanmıyorum, reel pazardan müşteriler ediniyoruz.

Kayseri'de yaşıyordum ve yaklaşık 5-6 ay önce Tekirdağ'a taşındım. Bu bölgede web alanında kimler var, hangi işleri yapıyorlar merak ediyorum. Tanışalım, sohbet edelim ve birbirimize çözümler geliştirelim istiyorum.

Daha önce bir etkinlik olmuş fakat duymamıştım ben. Haberim olsa mutlaka gelirdim. Gelecek haftalarda yeni bir etkinlik düzenlesek katılım nasıl olur diye orayım bi.

Kendimden kısaca bahsedeyim, tanışmak isteyen arkadaşlar olursa bana mail - telefon ile ulaşabilir, bir araya gelip çay içeriz sohbet ederiz. Tekirdağ merkezdeyim.

==

26 yaşındayım
SEO uzmanı ve proje yöneticisi olarak çalışmalar yapıyorum
Kendime ait firmam var, daha önce 2 farklı firmada çalıştım.
İçerik ekibimiz var yaklaşık 35 kişilik. Ekibimizi 1 yönetici editör arkadaşımız organize ediyor
3 yazılımcı arkadaş ile çalışıyoruz, 1 kişi aylık maaşlı diğer 2 kişi proje bazlı.
2 farklı tasarımcı ile çalışıyoruz, proje bazlı.
Kendi firmamıza özel CMS geliştirdik php tabanlı. Web tasarım hizmetlerimizi artık kendi alt yapımız ile sağlıyoruz.
Php tabanlı olarak birkaç farklı sektöre yönelik CRM geliştirdik. Bunların geliştirilmesi ve pazarlamasını yapıyoruz.
Adwords tarafına hiç bulaşmadım, o kısmı İstanbul'daki ortağım hallediyor.
Web tasarım ve SEO müşterilerimize barındırma hizmetini sağlıyoruz, dışarı bir hosting satışı yapmıyoruz.