Merhaba herşeyi hazır projeye ortak aranıyor. Site Oyun Cihaz komple bana ait DGN teknolojide barınıyor. Metin2 pvp server açacağız. 2 adet şarkı yaptırdık birisi elleran elvis'e diğeri uğur eren'e proje olarak tanınmış bir ismimiz var. 2.serveri açıcam maddi anlamda reklam konusunda destek çıkacak ortak arıyorum. Ödeme firması olarak Paywant ve İtemci kullanılmakta. Nar grafiğe yaptırdığımız 3 adet hareketli banner ve bir adet logomuz bulunmakta reklamlarda kullanılacak. Oyunun sayfası 2k beğenili sırf kendi oyuncu kadromuzdan oluşmakta. Files 3 ay boyunca kullanıldı ve en güzel şekilde ayarlandı buglar sorunlar alayı fixlendi. Herşeyimiz hazır durumda. Tanıtım konumuz vesaire. Yakın zamanda filesin üst versiyonuna geçeceğiz. Oynanış olarak komple aktif olan aktaracağız. Çok güzel iş yaptık. Hile koruması DazyShield dir. Filesimiz SancakSF filesidir 3 ay boyunca ayar çektiğimiz. 1k onlinede denediğimiz filestir. Tanıtım konusu vesaire hazırdır. Ortak olacak arkadaş sadece reklamları verecek.
Ortak olmak isteyen arkadaşlar yorum atar ise yada PM atar ise ayrıntılı görüşme sağlarız. İyi Forumlar