PROOYUN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk önce askerliğinizi yapın. Hiçbir şirket sizi uzman olarak değerlendirmeyecek ve işe almayacak, her ne konumda olmak istiyorsanız sonuna yardımcısı ekleyin. C dersi aldınız ve üçgen çizebildiniz diye CV'nize C biliyorum yazmayın, üzerler. Yönetim Bilişim Sistemleri hakkında bilgim olmadığı için biraz araştırdım, Veri Tabanı Yönetim Sistemlerini 3. yılda veren bir bölümden açıkcası pek bir beklentiniz olmasın. Üstüne çok fazla koymanız gerekecek.
yorumunuz için teşekkür ederim.

Lise zamanlarımda oyun sunucusu yönetmeyle bu alana girmiş oldum 3 adet dedicated, 40-50 vds yönettiğim oldu mysqlde öğrenmiş oldum bu sayede altyapım lise zamanından geliyor.
Okuduğum bölümün amacı ise işletmeleri dijital işletmeye çevirmenin aşamalarıyla ilgilenen bir bölüm açıkcası türkiyede henüz bilinen bir bölüm değil malesef.bilgisayar müh. ve işletme bölümleri arasında geçiş işlemi gören bir bölüm.

Ama ben sistem yöneticisi alanında kendimi geliştirmeyle uğraştım sürekli ve bu alandada ilerlemek istiyorum. tek eksikliğim sektörün tam olarak neler istediğini bilemiyorum. amacım bu sektörde faaliyet gösteren büyüklerimin tavsiyelerini dinlemek.