Alıntı
Özgün içeriğe gerek yok.
Gerçekten google özgün olanları üst sıraya çıkarıyor mu çıkartmıyor mu bana göre bu net bir konu değil.
Zira, haber sitelerine bakın, ajanslarına bakın.
1 Haberi 1000 site paylaşıyordur ajanstan aldıkları, belkide bu yazdığım rakamdan da fazla.
Hepsi kopya içerik, hepsi üst sayfa.
Hocam,
Google, "kopya içerik barındıran siteleri üst sıralarda çıkarmam" demiyor ki. "Özgün olan içerikler benim için daha değerlidir" diyor.
ya da tek parametre bu değil ki onlarca kriter var.

10 senelik başarılı (seo açısından) bir domain'in kopya içerk barındırmasıyla ortalama bir sitenin kopya içerik barındırması aynı şeyler mi?

belki de bunu yazarken maksadınız Google'a sitem etmek. bunu anlarım

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:59:51 -->-> Daha önceki mesaj 13:56:01 --

sinanng adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumda yanlış bölümde konu açtığımı biliyorum şimdiden özür dilerim gerekli yeri bulamadım.

Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacaktı şuan web sitem de 176 tane yazı var ve bunların 10'da 8'i kopya içerik yazılar ve resimler olmak üzere ben şimdi yayımlayacağım bütün yazıları özgün yaparsam etkisi olurmu yoksa önceki yazıların da özgün olması mı gerek? ben kopya içerikle 1. sayfanın 3. veya 4. sıralarında sürekli değişiyor özgün yazmaya başlarsam ilk 2. sıra yada 1. sıraya çıkabilirmiyim ? Teşekkürler.
Yapacağınız özgünleştirme çalışması kesinlikle faydalıdır. Etkisi yeni ve günccel bir içerik kadar olmasa da emin olun Google botları değişikliği görecektir.