Gdarkness adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Servise teslim tarihinden itibaren 20 iş günü icerisinde tamir edilmeyen/edilemeyen cep telefonlari icin: Garanti Belgesi Uygulama Esaslarına Dair Yönetmelik gereğince; tüketicinin onarım hakkını kullanmasına rağmen malın tamiri için gereken azami sürenin aşılması halinde, tüketici malın ücretsiz değiştirilmesini, bedel iadesini veya ayıp oranında bedel indirimi talep edebilir. Satıcı, tüketicinin bu taleplerini reddedemez. Tüketicinin bu taleplerine karşı satıcı, bayii, acente, imalatçı-üretici ve ithalatçı müteselsilen sorumludurlar. Ücret 2400TL nin altinda olduğu icin hem ilçe tüketici hakem heyetine hem il tüketici heuetine basvuru imkaniniz var. Geçmiş olsun inşaallah sıkıntı çıkmaz da uğraşmazsınız.

ayrıntılı bilgi için teşekkür ederim hocam.
Evkur kvk ya telefonu ne zaman iletti onu öğrenemiyorum aradım bugün bana geri dönüş yapacaklar. Ben telefonu evkura 5 martta verdim. kvk ya ödemeyi 13 martta yaptım. kvk ya ödeme gününden sonra iş günü olarak 15 gün oldu şuan. telefon kvk ya ödeme gününden kaç gün önce geldiğini bilmediğim için süre doldu mu dolmadı mı bilmiyorum. 1 hafta sonra 20 iş günü her türlü dolmuş oluyOr zaten.
Peki ben il tüketici hakem heyetine evkur'u mu kvk yı mı şikayet edeceğim?