Sen bu foruma insanları terslemek içinmi geldin arkadaşım? Ticaret yapıyorsun ilk önce ticaret kurallarını oku artistlik yapacağına.
Beşyüz yazmışsın son olur sorulmuş. Belki sen söyleyeceksin 400 450 TL diye ben nereden bileyim? Teklif ver demişsin O zaman 200 TL diyorum ne olacak? Konuyu açarken alan adı kayıt tarihi, bitiş tarihi, hangi firmada kayıtlı olduğu, hosting ve var ise tasarım/yazılım dahil veya degil bu tür her bilginin eklenmesi zorunludur.
Eğer bilmiyor isen burada milleti tersleme. İnsan gibi soru soruldu ise insan gibi yanıt ver.

Kardeşim ciddi ben terslemedim hatta gülümseyerek yazmıştım sanırım sen yatağından ters kalktın ayrıca domaine 200 değil 5 tl de teklif verebilirsin o senin bileceğin 500 tl yazan birisi 200 TL ye vermez o domaini farkındaysan. ancak alıcı isen ki alıcı değilsin özel mesaj gönderir 450 olurmu dersin bizde olur yada olmaz deriz. illede 200 teklif etmek istersen ki edebilirsin ozaman özel mesaj gönderir ve 200 tl olurmu diye sorarsın bende sana
olmaz derim konu kapanır gereksiz polemik yapıyoruz şuan. ayrıca o cevabıda sana değil başkasına yazdım sen neden atladın o ayrı bir mesele.
ilk kez domain satmıyorum ilk kez domainde almıyorum alışverişlerim oldu r10'da beni tanıyan bilir nasıl biri olduğumu yorumun önyargılı olmuş.
NOT: Eleştiriyorsunda (Domaini satın alıyorsun domain sahibini değil.)
Ve konu satış konusu lütfen ayni konuda yazışmayalım eğer ayni konuda yazışmak istersen özel mesaj ile görüşelim mümkünse.