FLoRa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dns oturma süreci 7/24 saattir , erişiminiz kısa sürede geçer merak etmeyin. Mail hizmeti olmadan hosting kullanılır mı veya daha önce kullanıyordunuz şimdi

açıktan dolayı vs. demek olur mu ? kaldı ki açık bıraktıysalar size mail hizmeti vermeye devam etmeleri gerekirdi saçmalık olmuş sizin hatanız değil.
Mail Account hakkı yoktu, bu konuda sıkıntı yok. Fakat var olan bir smtp portunu kapatıp üstüne açıktan yararlanmış olmam biraz garip.

Hiç olmassa bir mail atmalarını beklerdim. Telefonla görüşüp durumdan üzgün olduğumu ve bu konularda bilgilendirilme olsaydı çok daha memnun olacağımı iletmiştim. Fakat "acil" diye belirttiğim için acilen geçirdiklerini belirttiler. Bende yine de ip değişeceği bilgisini yapmanız yada ibaresini yazınıza ekleseydiniz dediğimde ise

" nasıl yapalım peki, bundan sonra sizin acil diye gönderdiğiniz başlığı acil olarak görmeyelim mi "

bende zaten kendilerine çok acil bir durum yaşadığımda yazıyorum "acil" kelimesini, onun dışında yazmıyorum dediğimde ise,

"ama ben burda 7 ticket ınızdan 2 sinin acil yazdığınızı görüyorum?"

sorusuna karşılık diğer olay da acildi diyerek konuyu kapatmış oldum.

bu konuşmalar profesyonellikten uzak olduğunu düşündüğüm bir şekilde olduğunu da kendilerine belirttiğimde siz de suçlu bizmişiz gibi konuşuyorsunuz cevabını aldım.

İşin garip tarafı, "Neden sizin için bu kadar önemli, ne satıyorsunuz da çok zararınız oldu" gibi bir yanıt alınca çok şaşırdım. Ben 3 haftadır orada hosting sitemizi barındırıyorum. Belki 500 tane host satmıştım.

Bilemedim bu tarafını da. Ne mail konusunda, ne ip değişim konusunda bilgilendirilme yapıldım. 2 gün boyunca mail problemini çözemedim. Bu konuda bilgilendirilme yapılmamasını anlarım da, şuan kesinti yaşanma durumunda bilgi alsaydım hiç olmassa gece başlardık