KOBRA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bot ile bir web sitesine içerik çekmek emniyeti açık bir silahı yastığın altına koyup uyumaya benzer.Bot ile içerik çeken sitenin fiyatı ise siteyi alacak kişinin ekonomik gücüne göre oynayabileceği kumara benzer.Misal ben bu konuda ki site için o kumar masasından 25 bin liradan sonra pas der kalkarım.

Konu sahibinin başarısı gözle görünen bir gerçek ve kendisini yürekten kutlarım.
Tesekkur ederim degerlendirme ve tebrik icin

O kadar (Kumar kadar) olmazsa da bir risk mevcuttur hocam elbette.
Ama eklemek isterim ki bu risk sadece botlu siteler icin degil, normal saglam siteler icin de mevcuttur. Kiminde az kiminde risk coktur, o ayri bir konu. 8 yildir sorunsuz saglam ingilizce sitelerde kullandigim adsense hesabim birkac ay once banlandi. Sebep ise kalitesiz icerik gosterildi. Halbuki 1000 e yakin kelime sayisi gecen makalelerden ve birkac resimden, ozgun yazilmis niche sitelerdi. o 1000 icerik de oyle laf olsun degil, iyice arastirilmis ve hazirlanmis bir icerik. Bilgi ihtiyacini gideren turden yani.

Ayni siteyi satisa cikartmistim daha 2-3 aylikken ve 1000 EU istemistim.
https://www.r10.net/yeni-site/1596546...anca-site.html . Onca PM isteyen arkadaslardan tek biri bile ciddi yaklasmadi satin almaya bot var diye. Simdi bir yilin sonunda ise o bot 10.000 EU'dan fazla kazandirdi. Yani alan kisi yaklasik o yatirimdan 9 kat para cikartacakti, haksiz miyim?