Hocam, vurkaç veya spam çalıştıgım için değil...8 Mart Güncellemesi/Çöküşü diye açılan son konuları görmüşsünüzdür. Full özgün olan ve full özenilmiş siteler bile gitti. Hatta birçok kişi spam yediğini söyledi..Full özgün oldugu halde...Ben burda bu mantıgı anlatmaya çalıştım..Full özgün olsak ta spama takılıyor bazı siteler.Manuel işlem görüyor..Yani eklemesem de yemesem

diye sormuştum..Siz dahil aklımdaki soruların bazıları yumuşadı...Teşekkürler.
hocam eklemesen de spam yersen bu sefer haberin olmayacak wm araçları sadece bilgi amaçlı tabi ekstra işlemler de var google gibi getir sitemap gönderimi v.s ama analytics konusunda benim de aklımda bu soru bir süredir var özellikle 8 marttan sonra birçok kafadan siteden çıkma oranı ve ortalama zaman durumu ile alakalı olduğu çıkınca kaldırmayı düşündüm hatta bugün ben de kaldırmaya karar verdim ki analytics kaldıracağım. Sonuç olarak program indirme sitesiyim adam geliyor direkt zaten indireceği programı biliyor tıklıyor ve çıkıp gidiyor ardından sitede ki ortalama zaman 2dk ve hemen çıkma 50 gibi oranlarda oluyor ve haliyle bir makale paylaşılan siteye göre düşük oluyor. Sitem full özgün ve spam linkleri sürekli reddettiğim halde bende de hit kaybı 2,5k dan 500lere düştü. Şimdi de analytics kaldırarak deneyeceğim bakalım ne olacak