sergenyapim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
301 yönlendirmesini son 1 yılda sağolsun Google sayesinde 4-5 kere tekrarlamak zorunda kaldım (tamamen sıralama düşüşünden kaynaklı). Artık bir sonuca varamadığım, daha doğrusu düzelen hitlerin 1 hafta sonra tekrar düşmesinden dolayı artık bir domainde bırakmaya ne olursa olsun demeye karar vermiştim.

1 hafta önce yönlendirmeyi yaptım fakat bugün tam spam uyarısı gelmiş. Sebebinin tamamen diğer domainlerin indexleri kaldığı için olduğunu düşünüyorum. İçerik ve güncelleme ile alakalı bir sorun söz konusu değildi.

a, b, c, d sitelerinin indexleri yönlendirme yapılmasına rağmen 6 ayda geçse 1 yıl da geçse hala duruyor. Bu indexlerin Google'dan silinmesini nasıl gerçekleştirebilirim? Zaten olan eski indexlerden bir hit sağlanmıyor.

Birde robots.txt nasıl olmalı? Şu an bir robots.txt dosyam mevcut değil, .htaccess ve cgi-bin dosyası mevcut dizinde.

Teşekkürler, mutlu akşamlar.
Kalan indexlerden olduğunu asla düşünmüyorum. Dediğiniz gibi olsaydı tüm siteler tam spam yer çok yersiz olurdu 301 in ne anlamı kalırdı o vakit.
Mutlaka bir sorun görmüştür google.

Benim önerim tam spam alan uzantısını iptal edip, geri kalanları yeniden bir domaine yönlendirip, akabinde derhal verilen bağlantılardan kalitesiz olanları son uzantıda redddetmeniz. Bir de böyle deneyin isterseniz
301 sonrası hit düşüşü maalesef uzun süredir olan bir sorun

Yapmak istediğiniz bir işlem yoksa Robots.txt'ye ihtiyaç yok. Olmasa da olur