1.Olarak konu sonundaki notu okumadığınızı var sayıyorum
"Açılan konu ve paylaşım kusura bakmayın ama
bana göre alakasız şeyler. " şu mesajınızı görünce.
İkinci olarak Google sadece site içine dayanarak ceza vermemekte ve tüm spam ile ilgili sorunları webmaster tools yani search console yansıtmamaktadır. Buna en iyi örnek ilk -60 cezası gösterilebilir.
Yazdığımız içerikte zaten site içine dikkat edilmesi gerektiğini vurguluyoruz. Siz neden site dışı dediğimizi algılar gibi yanıt veriyorsunuz doğrusu anlamadım. Yorumunuz tamamen YAZILMAK için yazılmış bir yorum gibi.
www problemini de kısaca şöyle özetleyelim. Eğer sitenizde yönlendirmeyi yapmaz ve çift index alırsa
www.siteismi.com
sitesimi.com
şeklinde bu zaman Duplucate content olarak algılanır. Orada vurgulanmak istenilen şey bu.
Saygılar.
Kesinlikle katılıyorum. Özellikle www konusuna dikkat çekmeniz çok iyi olmuş. Seo alanında teorikte kalıp, icraat ve tecrübe konusunda bilgi sahibi olan kişileri eleştirmek mantık dışı zaten. www olayında canlı kanıt isteyen hem www lu hemde www suz link yapısı kullanan 3 siteyi ele alsın ve google da "site:siteadresi.com" ve "site:www.siteadresi.com" şeklinde aratsın. İndex sayılarının farklılığını göreceklerdir ve bir sayfanın hem www lu hemde www suz index aldığını gördüğünüzde konuyu paylaşan kişinin ne anlatmak istediğini daha net anlayacaksınızdır. Konu paylaşımı için teşekkürler, iyi forumlar.