Scam bir site olma yolunda ilerliyor sanırım. Çok fazla emek verdiğim site için bunları yazmak beni gerçekten üzse de erken uyarı sistemi gibi olsun istedim çünkü yaklaşık 10 gündür para çekilemiyor ve sistemde yüklü miktarda yatırım yapmıs olan istatisliklerde hem yumurta da hem sütte 1. olan eymen kullanıcı adının ve tl bazında 2. sırada olan kisinin geliri hic değişmiyordu. Bu dikkatimi çekti admine mail attım abi sistemden para çekilemiyor ama en cok üretim yapanların da TL bazında paraları hiç artmıyor sistem patladı mı baska yere mi taşıdın insanların yatırımını falan mı iade ettin gibi sorular sordum. Sistemde güncelleme problemi var eymenin bakiye 450 tl civarında ama orada gözükmüyor dedi. Ama istatisliklerde sabit olarak 43-44 tl aralıgında bir fiyatta duruyordu. Bugün biriken param 44 tl yi geçince birden 3. sırada yer aldım ve anladım ki sistemde aslında güncelleme problemi yok ve eymen adlı kişinin para yatırıpta yatırdığı paranın ardına düşmemesi veya oyunu oynamaması bana tuhaf geliyor. Umarım ben yanılmış olurum cünkü gerçekten emek harcadım gelismek icin gece uyuyamadığım zamanlar oldu sırf depo sistemi var diye ama dikkatli olun. Hesabımda biriken 45 tl civarı bir para var ayrıca bir o kadar da ticaret puanım fakat suan yetersiz ticaret puanı uyarısı alıyorum ve cekemiyorum gelismeler olursa buradan yine paylasırım.