10 yıla yaklaştı adsense aldığım, hiç unutmam.. daha 1-2 konu atılmış hiçbir yeri tam olmayan bi siteyle başvurmuştum, 3-4 gün sonra onaylandı.. o zamanla çok kolaydı,, şimdi tamamen adamların işine kalmış durumda hocam, herşeyi yapsan da kabul etmeyebiliyolar... hatta seçici davranıyolar, özellikle iyi hit alan ve özel diyebileceğimiz konula üzerine kurulan sitelere daha kolay geçit veriyolar

tema'da sorun olduğunu sanmıyorum,, boombox teması bende aldım baya güzel, blog tarzı olan arayüzü deneyebilirsin.. sanki bloglar daha özgün gibi olduğu için şansını arttırabilir, son yazılarada hayata dair özgün bişeyler karala derim, genel-geçer bilgiler değil..

bunun yanı sıra hocam, adsense kabul edilse bile umduğunu bulamıycaksın,,, bi sitenin adam akıllı gelir elde etmesi için -ki özellikle senin site gibi genel-geçer konulardan bahseden bi sitenin- en az günlük 10k hit alması gerekir..

benden tavsiye eğer aşinalığın varsa youtube'a yönel, videolar hazırla, sokak röpörtajları vs iş yapabilir... o videoları ing diline çevirt onları da ekle,, yabancı izleyici daha çok para demek,, hem youtube için adsense baya kolay alınıyor diye biliyorum