Açıkçası yazmayacaktım ama çok gömdüler Türk Telekom'u. Öncelikle paranız varsa kesinlikle tercih etmeyin, Turkcell isteklerinizi Türk Telekom'un aldığı fiyatların iki katına karşılar. Kendisi en kaliteli operatördür ve dağda bile çekme sorunu yaşamazsınız.
Fakat benim gibi sınırlı bir hizmete fazla para vermemek istiyorsanız (8 GB - 35₺ ödüyorum. Paketin adı: Yaz Fırsatı 8GB) Türk Telekom'u tercih edebilirsiniz. Yalova (köyünde ve merkezinde), İstanbul, İzmir, Manisa, Tokat illerinde deneyimleme fırsatım oldu. Açıkçası beni hiç yüzüstü bırakmadı. Çekmediği tek nokta Istanbul'un bir semti. Orada da halkın tepkisi yüzünden baz istasyonu yapılamıyormuş. Sokakta zor çekiyordu.
Gelelim bodrumda çekmeme olayına. İstanbul'da eski kaldığım daire yeni binadaydı. Giriş katta oturuyordum fakat telefon çekmiyordu. Sebebi ise duvarlarda normalinden fazla demir bulunması veya kalınlığı. Apartmanın önünde full çeken sinyal evin içerisinde çekmiyordu. Haliyle camın önünde konuşur oluyorduk. Telefon bodrumda çekmezse büyük ihtimal duvar kalınlığı olaylarındandır. Haa Turkcell çeker, Vodafone çeker, Turk Telekom çekmezse bu Turk Telekomun problemidir, hak veririm.
Kalite olarak Turkcell'e rakip olduğunu düşünmüyorum fakat fiyat / performans olarak tercih edilebilecek tek operatördür.