mrwoox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar bende biraz paylaşım yapayım, fiyatın uygun olması sebebi ile aldım (henüz ödeme bile yapmadım), firmadan siparişi geçip burdan özel mesaj ile durumu bildirdikten sonra birde destek talebi oluşturdum 2-3 saat denemek istedim ve akabinde ödeme yapacağımı bildirdim. Hiç ikiletmeden paketi oluşturdular cuma gününden beri deniyorum erişim hızı iyi, whm ve cpanel eklentileri iyi, mail sunucusu hariç herşeyi denedim diyebilirim. Ben memnun kaldım yarın ödemeyi gerçekleştireceğim yani bir sıkıntı olmuş tabiki daha evvel kesinti falan yaşanmış haklı veya haksız kimseyi yargılamıyorum veya görüş belirtmiyorum, ancak destek taleplerine ve özel mesaja cevap alabiliyorum bu yönde bir sıkıntı yaşamadım.
Almak isteyenler mutlaka bi alıp denesinler benim gördüğüm tek handikap paketlerle ilgili fiyatlandırma ne bileyim dolar yerine (bence) kur belli bir rakama sabitlenip tl olsa daha iyi olurdu, birde paketler bir 10 tl falan ucuz olsa tadından yenmezdi
Almak isteyen alsın bi denesin bişey kaybetmezsiniz bu parayada yok zaten bu şekilde bir paket.
Destek talebi nerden attığnizi soylesenizde bizde atsak müşteri paneline bile ulaşamıyorum