R10.net sitesi haricinde hiç bir webmaster platformunda üyeliğim yoktur ve hiç bir zamanda olmayacaktır.Skype watshapp tarzı hiç bir iletişim aracını kullanmıyorum.Webmaster arkadaşlar ile iletişimi R10 üzerinden mesajlaşarak yada uygun gördüğüm arkadaşlarla telefonda konuşarak sağlıyorum.Lütfen kendisini size ben diye tanıtan kişilere itibar etmeyiniz.Lütfen bu kişilerle ticaret yapmayınız.Şahsımla R10.net sitesi üzerinden onay mesajı almadan ticaret yapmayınız.Hiçbir web ürünü satmıyor yada hiçbir web hizmeti satmıyorum.Her ticaretim de işin ücretini peşin ödüyorum.

Lütfen sizin R10.net sitesine üyeliğiniz yoksa bile üyeliği olan bir arkadaştan bana mesajla ulaşmasını rica ediniz.R10.net sitesine üyeliği olan bir arkadaşınız yoksa hiç değilse üyeliğinizin olduğu platformda bana ulaşmak için bir konu açınız.Elbet R10 sitesine üye olan bir kişi açtığınız konuyu görür ve insanlık namına bana mesaj atar.

Kulağıma sabah sabah bir kaç şey geldi.R10 üyelerinin üye nicklerine benzer skype adresi açıldığı yada başka webmaster platformlarında üyelik açıldığına dair lütfen dikkatli olunuz.

Ben KOBRA nickiyle sadece R10 sitesine üyeyim ve diğer platformlar da benimle aynı nicki yada benzerlerini kullananlar ne iş yapar ne ticareti yapar bilmiyorum.Belki de işlerini çok iyi yapıyorlar yada ticaretlerinde çok başarılılar bilemiyorum.Taktir ederseniz ki bunun takibini yapmıyorum ve zaten yapacak vaktimde yok.O arkadaşlara sadece başarılar ve helal kazanç diliyorum.Hiçbir platformda ki KOBRA ve benzeri nickleri zan altında bırakmıyor yada hiçbir şeyle suçlamıyorum.Sadece o kişilerin ben olmadığını bilmenizi rica ediyorum.Sanırım bu da doğal hakkım.
Webmaster olarak sadece iş verenim ve verdiğim işin ücretini her zaman peşin ödüyorum.

Bu kısmı lütfen dikkatli okuyunuz.

Beni tanıyanlar bilir.Bir konuya vurgu yapıyorsam.O boşuna değildir.Siz değerli arkadaşlarım da en azından kendi üyelikleriniz için bu konuda kısa ve öz anlatmak istediklerimi anlayıp gereğini yapınız.Ticaretlerinizi R10 üzerinden yapıyor ve yalnızca R10 sitesinde vakit geçiriyor olsanız bile gözünüz kulağınız ara ara başka webmaster platformlarında da olsun.

Umarım kendimi iyi ifade etmişimdir ve umarım konuda ki son paragraf da ki uyarı mı dikkate alırsınız.
Yazarken bir hayli yıprandım ve biraz uzun oldu ama değer.
Okuduğunuz için çok teşekkürler.