aeon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marez icerik paylasan Turk ise kendisine sikayetinizi bildirin. Ardindan da yasal mercilere sikayet dilekcenizi sunabilirsiniz. Yabanci ise sizin de ugrasmak istemeyeceginizi dusunuyorum fakar her 2 halde de google a bildirimde bulunun. Buyrun burayi okuyup sikayetiniz icin bildirimde bulunun.
https://support.google.com/plus/answ...877181933&rd=1
Google bu yolla yapılan şikayetler için bir yaptırım yapmıyor sanırım. Daha önce başka bir uygulama(Benim uygulamam değil) için google şikayette bulundum.Google bunun bana mail atarak ayrıntıları istedi. kanıtları sunarak tekrar mail atmama rağmen yayıncıya herhangi bir yaptırımda bulunmadı. Şikayette bulunduğum app codecanyonda satılan bir uygulamaydı ve yayınlayan kişi uygulamanın içeriğinde görselleri bir değiştirmeye tenezzül etmemişti. Bunları özelikle belirtmeme rağmen google herhangi bir yaptırımda bulunmadı.

NormP adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uygulamanız için lisans kodu oluşturun ve bunu fatura ile birlikte alan kişiler satış kimliği ile aktif etsin tabi içeriği pek bilmiyorum bu şekilde isterseniz siz bile ücretsiz dağıtın yine sıkıntı olmaz.
Bahsettiğiniz özellik codecanyonda var mı yoksa kendimiz mi bu şekilde birşey yapmalıyız ?