Selamlar arkadaşlar.

bir proje var ASP MVC ile yaptığım. Basitçe bir sayfa var ve sayfada bir bootstrap buton var, butona basınca fileopendialog açılıyor ve resim seçiyorum,

seçtiğim resmi bir tane img ye set ediyorum ve yine seçilen resmi controller'a pas edip orada da system.drawing.image.fromfile("SEÇTİĞİM DOSYANI YOLU") file image tipine çevirip bazı işlemler yapıyorum.

Şimdi sorunda projeyi başka sunuculara publish ettikten sonra başlıyor.

A yolu : resmin olduğu klasör (bir başka sunucuda)
B: sunucusu projeyi publish ettiğim ilk sunucu
C: sunucusu projeyi publih ettiğim ikinci sunucu.

Şimdi her iki sunucudan da A yoluna erişim var, klsaör olarak da erişebiliyorum fileopen dialo ile de erişebiliyorum.

Ancak resmi seçince controllere pas ettikten sonra system.drawing.image.fromfile("SEÇTİĞİM DOSYANI YOLU") satırında hata veriyor dosya bulunamadı diyor.

Dosya var, seçilen resmi zaten img de gösteriyorum, controllera pas edilen resmin yolu da doğru, koddan süper çalışıyor, kodun olduğu bilgisayara publish edersem de çalışıyor.

Ancak B ve C sunucularına publish edip resmi seçtiğim halde ve resim img src de göründüğü halde contollerdaki system.drawing.image.fromfile("SEÇTİĞİM DOSYANI YOLU") satırı neden dosyaya erişemez.

bilgisi olan var mıdır acaba. Publish ettiğim çalışan ve çalışmayan sunucuların ayarlarını kontrol ettim hepsi aynı.

Kaldıki dediğim gibi B ve C sunucuları A resmine ulaşabiliyorlar zaten dosya sisteminden.

Çok uzun oldu ama umarım derdimi anlatabilmişimdir.

Teşekkürler.