tarantula901 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yanıtınız mantıklı anlamadığım şey güncelleme yaptıktıktan sonra 1 gun sonra düşüşe geçmesi ilgincime geldi bayağı düştü ve düşmeyede devam ediyor google tekmeyı vursa bu kadar içim acımazdı.

dediğiniz gibi kelimelerde düşüşler var ancak kelimede sıralama düşüşümü yoksa güncelleme yaptım dıyemı dustu onu bılemıyorum.
Tema da bulunan kodlarda bir değişlik yapmadıysanız ( değişiklik anladıgım kadarıyla css dosyasında yapılmış ) tasarım değişikliği ile ilgili olmayabilir.

Ancak sitenizin açılma süresinde olumsuz yönde bir değişiklik meydana gelmişse ondan da kaynaklanıyor olabilir. Site açılış hızı mobil sıralama için oldukça önemli.

gtmetrix değerlerini iyileştirmeye ve daha önemlisi site açılış hızını arttırmaya çalışın. Zaten düşüş güncelleme ile alakalıysa şu an için pek yapabileceğiniz birşey yok. içerik üretmeye ve link almaya devam edin. Bir sonra ki güncellemede ( Benim gözlemlediğim ortalama 3 hafta da bir bu sıralama ile ilgili bi güncelleme gerçekleşiyor ) daha iyi yere gelirsiniz.