KOBRA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz daha iyi bilirsiniz.Yanlışım varsa düzeltiniz lütfen.Yalnızca eklentiyi kullananların bu sorunu yaşıyor olması dikkatimi çekti.Ben o eklentiyi hiç kullanmadım ve böyle bir sorunda hiç yaşamadım.

Lakin sorun eklenti kaynaklı ise c panelde bir açıktan bahsediliyor.Paylaşımlı makinalarda c panelin otomatik olarak ana ip te bulunan siteye yönlendirdiği söyleniyor.Hatta bu sorunun çözümü için bir yama yada modül yazıldığını söyleyenler var.

Örnek olarak : Bir finans sitesinde kullanmak için paylaşımlı makine alıyorum ama ana ip bir dekorasyon sitesi tarafından kullanıldığı için belli bir süre yada belli aralıklarla finans sitesinin ziyaretçileri dekorasyon sitesine yönlendiriliyor.Bu mümkündür hocam.
R10 için herhangi bir eklenti kullanmıyorum, örnek olarak gelen bir mesaja tıkladığımda turkcellin random sayfalarına atıyordu. Dediğiniz olay eğer turkcell ve r10 aynı sunucuda olsa idi dnsler çakıştığında yaşanabilirdi ama şuan için öyle bir durum mümkün görünmüyor ikisi de büyük siteler. Virüs olabileceğini yazmış bir kaç arkadaş, turkcellin r10 a sızması da pek kabul edilebilir değil. Bir tür reklam olabilir..