ForzaAltay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar,

Haziranda Türkiye gelecegim ve Izmirden lüks daire almak istiyorum. Ilk önce belirtmek isterimki Konak - Güzelyali veya Balcova dan olmalidir.

Ilk basda almanyada almayi düsünüyordum, burda ev fiyatlari tavan yapti, ömür boyu borcu ödemem gerekecegi icin vazgectim. (5-10 sene sonra güzel Izmirime geri dönmek istiyorum) lira da 4 bulmusken Türkiyeden alayim diyorum. Max 400.000 TL kadar.

Balcova Onur Mah. tavsiye edebilirmisiniz? Nasil bir semt orasi? Ileriyi düsünerek, alinabilecek bi yermi?

Su eve hayran kaldim
Onur mahallesinde 3 yıl oturdum öğrenciyken. Balçova konum olarak bence İzmir'in en güzel yerlerinden, akşamları sakin haftasonları kalabalık bir yer. Haftasonları kalabalık olmasının sebebi de alışveriş merkezleri. Canım sıkıldığında hafta sonları Çeşme'ye giderdik arkadaşlarla. Otoban'a direk çıkışı var ve 45dk 1 saatte Çeşme'desin. İnciraltı'na ise akşamları bira içmeye giderdik.

Bu arada ısınma konusunda ise İzmir'in en şanslı yeri. Sabit ücret ödüyorsun m2'ye göre, termal sıcaklıktan faydalanıyorsun. Doğalgaz ayda 20-30 TL anca gelir.

Not: Korutürk mahallesinden uzak durmanı tavsiye ederim, fiyatları hem yüksektir, hem de Üniversite çevresi gürültü patırtı çok olur sabahları. Bir diğer uzak durmanı tavsiye edeceim yer Ata Caddesi. Orada da gürültüden uyunmaz.