Mpls adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Hocam,

İade olayını ters geldi bana 90 gün boyunca emek verecekseniz okey Ama benim elime adsense onayı olmayan bir site için 1000 TL vermek pek mantıklı gelmiyor ki Konu Adınız : "Adsense Onayı ve Kazandıran proje" ve kazanmamış oluyoruz. 1000 TL cebimizden çıkıyor. Kusura bakmayın bunu düzeltmeniz gerekiyor. Yoksa çok abzürt bir çalışma yapmış oluyorsunuz.

90 gün bekleyip kazanç getirmeyen bir siteye 1000 TL vermek ticaretten sayılmaz. hazır onaylı ve para kazandıran bir proje alarak başlamayı ben dahil herkez tercih eder.

Saygılarımla,
Hocam öncelik yorumunuza teşekkür ederim. Lakin biz şu kadar para kazanan uygulama filan yapmıyoruz. Sadece hesap onaylatıp onaylanan site ile devir ediyoruz. 90 gün dememizin sebebi de 1 ay siteye çalışma yapıp ondan sonra adsense yönelik çalışma yapmamızdan dolayıdır. Zaten adsense onaylandıktan sonra ek ilave yabancı projelerde önereceğiz Türkiye'de yapılmayan veya çok nadir yapılan. Buradaki amaç hesabınız olmadıktan sonra elinizde şu kadar hitli site olsa da pek faydası olmaz. Eğer ki bu 6 ay kanunu gelirse TR tamamen zorlaşmış olacak.