ertan2002 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
MS in yazilim sertifikalari is hayatinda eskisi gibi onemsenmiyor (eskiden de ne kadar onemsendigi tartisilir),

sertifika alacaksaniz Network/Oracle uzerine almaniz daha mantikli olur.

Ama MVC olmak gibi bir hedefiniz varsa yolunuz acik olsun. Diger türlü ben gereksiz goruyorum bu olayi. Ha arayan var midir sertifika olayini elbette vardir ama zaruri bir sey degil.

Yeni bir dil ogrenmek bu sertifikadan 10 kat daha etkilidir. ama yine de paylasimin icin tesekkurler. Eskiden bu dumplar her yerde ucretsiz bulunabiliyordu ama sonra kesildi hepsi. Bulmak zor baya, o yuzden bulup da paylastigin icin tesekkurler
Hocam elimizde bulunan ve bu meslek ile ilgilenenler için önemli olan belgeleri, dosyaları paylaşmak gerekir. ha bana sorarsan da sertifikanın pek bir önemi yok. ne yazılımcılar gördüm okulunu bile okumamış kendi imkanları ile bir yerlere gelmişler sertifikalı yazılım geliştiricileri ceplerinden çıkartıyorlar.

Benden dosya paylaşımı isteyen herkese ücretsiz bir şekilde download linkini iletiyorum. Sizlerden ricam ücretsiz elde ettiğiniz bu dosyaları isteyenlere para karşılığı satmayın.