selamlar. biz etiket kullanmıyoruz ve kullanılmasınıda doğru bulmuyorum çünkü doğru kullanım diye bir şey yok etiket kullanıcı içindir navigasyon amaçlıdır kullancı o etikete tıklayıp oetiketle ilgili diğer haberlre bakmak çin kullanır googlenin açıklaması bu. ama biz anahtar kelime olarak kullandığımızda o etikete kaç haber daha gireceksiniz ? etiket kullanamyın kullanıyorsanızda kullanmıyorsanızda etiket sayfalarınız noindex olmalıdır.
ör tebilişim etiket sistemi :
site*x.om/haberieri/haberbasligi böyle bi etiket olabilirmi hani amacı navigasyondu ?
Konuştuğum birkaç kişide bu şekilde söylemişti ancak şöyle bi durum var. Kullanıcı sitede arama yaptığı zaman haberin içinde o kelime geçiyorsa zaten arama sonuçlarına bu yansıyor. Bu durumda etiketlerin ekstra bi özelliği kalmıyor. Kaldı ki yoast seo'nun etiketler ile ilgili index düzenleme kısmı bile var. Böyle güçlü bir eklenti bunu niye yapsın o zaman?
Ayrıca ben onlarca etiket girdiği halde spama düşmeyen ve etiketler sayesinde yerel olarak her aramada en üstte çıkan bir site biliyorum. Site wordpress değil. Dilerseniz mesaj olarak ileteyim siteyi inceleyin.