selamlar cevabınız için teşekkür ederim. benim sitemden hiç bir tanıtım yazısı çıkmadı hiç bir yerden tanıtım yazısı almadım sadece sözcü bir içeriğimi izinle aldı ve pasif link verdi birde iha ve tgrt haberimi çaldı onlarada baskıyla pasif link verdirttim. doğal linkimi paylaşanlar dışnda kendi çabamla tanıtım link falan almadım. linkdelete.comda PENALTY risk yüksek çıkıyor ve araştırdğm diğer sitelerdede az riskli olan yok... agresif adsense dediğimde geçen forumda biri adsense amaçlı açlmş sitelerde bu durumun olduğunu söylemiş ama kim babasının hayrına site açıyor ? artı bu işlem bi algoritma yani bir editör tarafından yapılan MANUEL bir işlem değil. yani TO oranınız 3-5 arası bişeyse bu sınafa girmezsiniz... sitenizi pm ile paylaşrsanız bi kaç şeye daha bakmak isterim. bende dediğiniz gibi çoğu büyük siteyi oradan indirme kapasitesine sahip bir siteydim.
bu arada ******** ve tamseo nun bir kaç makalesini okudum dün ve bugün firmalarla görüştüm analizlerini bekliyorum
Öncelikle geçmiş olsun. Aynı problem bende de başladı son 10 gündür.
Wordpress kullanıyorum. Teknoloji haberleri sitesi.
Öncelikle koyduğunuz teşhise geleyim.
Etiketlerimi abartmadan ve genellikle en fazla 4 adet etiket kullanırım. Spam şeklinde etiket neredeyse hiç yok. Şimdiye kadar ne seo paketleri satın aldım, ne de farklı bir paket tarzında seo çalışması yaptırdım. Sadece 2 ay önce 9 adet tanıtım yazısı aldım. (Ki tanıtım yazısı almadan önce hiç çıkmıyordum. tanıtım yazısı aldıktan 15 gün sonra En Çok Okunan Haberler kısmında çıkmaya başladı. Ve yaklaşık 2 aydır da herhangi bir problem çıkmadan attığım haberler benden çok çok eski ve çok çok büyük siteleri bile En Çok Okunan Haberler kısmından çıkarıp yerine geçiriyordu.
İçeriklerim özgün. Tek bir haberin bir paragrafı bile copy paste değil. Özgünleştirme tekniği olarak yazılım filan kullanmıyorum tüm haberleri ben kendim yazıyorum.
Agresif adsense kazancından kastınız nedir acaba?