OguzKaganAslan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haklısınız size uçuk gelmiş olabilir.

2 gönderi için metin yazarı metin yazar ve grafik tasarımcı görseli hazırlar ve sosyal medya uzmanı gönderilerin hangi zamanda hangi hedef kitle ile hangi şekilde paylaşılacağını planlar. Bunların üzerinde de işin doğru gittiğini kontrol eden bir proje yöneticisi bulunur. Müşteri ile iletişimi de müşteri temsilcisi gerçekleştirir.

Ajanslar böyle çalışıyor. Bu işi 1 kişi de yapabilir. Evde çalışıyordur ve maliyetleri düşüktür. Belki aynı kalitede de yapabilir. Öyle biri ile karşılaşma ihtimali var ve bu kişinin bir gün işleri yarım bırakma ihtimali de var. Ajanslar süreklilik ve referansları ile kaliteli iş garantisi verdikleri için daha maliyetlidir haklısınız.

Bu arada 500 TL çok makul bir ücretti r10'da gördüğüm içindi. Kurumsal markalar bu tip bir hizmet için en az 2000-5000 bandında bütçe harcıyorlar.

Bu konu göreceli. Saygılar.
tabiki ben de zaten freelance bir uzman için uçuk buldum ücreti.hani işine sadık birinin kolaylıkla yapabileceği bir iş günlük 2 içerik atma olayı.yoksa benim de ajans deneyimim var ve iş profesyonelleştikçe ücretin arttığını biliyorum da hanımefendinin aradığı kişinin uzman olmasına bile gerek yok bu konuda talep edilen hizmet itibariyle.ki kendisi biriyle anlaşmış, umarım iki taraf için de iyi sonuçlar doğurur.size de iyi forumlar dilerim hocam.