3 ay önce benim eve de girdiler 1 aylık monster laptop, telefonu ve cüzdanı çaldılar. Tahmini 10k civarı kaybım oldu. Dediğiniz gibi olay yeri gelip fotograf filan çekti ertesi gün gidip faturalarla beraber ifade verdim. Sonuç 1 ay önce çalınan mallar için kovuşturmaya gerek yoktur diye tebligat geldi. İşinizi polise bırakmayın bu aralar fetö olaylarıyla çok ilgili oldukları için böyle davaları direkt kovuşturmaya gerek yoktur diye savsaklıyorlar. Yakınlarda güvenlik kamerası filan varsa onlardan sokağın kayıtlarını isteyin daha iyidir.
Geçmiş olsun hocam. Evet polis zaten resmen başından savdı. Bu gece karakol yoğun yarın sabah gel dediler. Yarın sabah kısmetse çevre dükkanlarda kameralar var onlara bakacağım. Altımızda bim var ama dış kamerası yokmuş koymamışlar. Diğer dükkanlardan açık olanlara baktım kameraları burayı göstermiyordu.
Evi dubleks olanlar dikkatli olsun teras kapısından girmişler. Tornivida ile kilitli pimapen kapıyı açıp girmiş. Apartmanın içinden çatıya çıkıp terastan içeri girmiş herhalde polisin varsayımı böyle.