DoktorCan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam blogu neden kapattınız takip ediyorduk güzelce
Ekpyrosis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanıltıcı bir siteye girmek üzeresiniz

on7tk.voluumtrk.com sitesindeki saldırganlar, yazılım yükleme veya kişisel bilgilerinizi (örneğin, şifreler, telefon numaraları veya kredi kartları) ortaya çıkarma gibi tehlikeli şeyler yapmak için sizi kandırabilir.

haberin olsun hocam
Zaman ayıramadığım ve metin tabanlı içeriğe gereken ilginin azalması nedeniyle askerden geldikten sonra kaliteyi düşürüp blogu öldürmek yerine elden çıkarmıştım. Alan arkadaşta paravan işler dışında özel bir ilgi göstermedi takip ettiğim kadarıyla. Yaklaşık 3 yıldır bu sitenin benimle bir ilişkisi bulunmuyor.

Webi şuanda üretimden çok tüketimde kullanıyorum. Hem eskisi gibi ayıracak zamanım yok hem o kafa yapısından çok çok uzaktayım hemde metin tabanlı içerik en azından benim için bir gelecek ifade etmiyor. Zıpır birisi olsaydım ve medyatik yüzüm olsaydı youtuberlık yapabilirdim. Yazmayı seviyorum ama o devirler geçti, artık tüketicilerin çoğunluğu video içeriğe geçti. Karşımdakilerden yorumlama anlamında tepki gelmeyecek, uzun uzun konuşup tartışamayacağımız, yaptığım bir eksikliği düzeltmek için gecenin 3ünde tıkır tıkır araştırma yapmayacağım bir içeriğe zaman ayırmak istemiyorum. Belki 3-5 sene sonra youtubeda bir videoda 2-3 saniyeliğine, konuşanların arkasında yoldan geçen herhangi biri olarak görürsünüz beni, o kadar..