Merhaba arkadaşlar; Sadece bana yazacak işinde uzman, (Çok net bir şekilde) imla hatalarına, konunun anlam bütünlüğüne dikkat edecek ve her gün yazacak editörler arıyorum, günlük yazılacak içerik sınırı yok, 30-40-50 farketmez, zaman sınırı yok, konunun anlamı bozulmadan dilediğiniz kadar yazabilirsiniz, tek ricam şudur arkadaşlar, bu gün şu oldu bu gün bu oldu gibi bahaneler üreterek işi aksatacak ve işi bilmeyen arkadaşlar lütfen yazmasın, karşı tarafın okurken zevk alacağı bir dille yazabileceğine inanan ve sadece kelime üretip işi bir an evvel bitireyim düşüncesinde olanlar lütfen iletişim kurmasın, tekrar belirtmek istiyorum sürekli çalışacağım ve editörlük konusunda profesyonel arkadaşlar arıyorum..
Sadece bunu bir iş olarak görenler iletişim kursun, ödeme dilediğiniz şekilde ve dilediğiniz banka hesabına gönderilir
Yazılacak içerik konusu: Sağlık, Ekonomi ve bilgi sitesi üzerine olacak.
Konuyu genellikle ben belirliyorum ve yazılacak içeriğin linkini veya (başlığı) göndereceğim siz özgünleştirip tamamen farklı bir şekilde yazacak ve yorumlayacaksınız.
İlgilenen arkadaşlarla uzun bir süre çalışmak istiyorum..
Şu an birlikte çalıştığımız arkadaşlarla 100 kelimesi 1 tl den çalışıyoruz, şartlar size uygunsa lütfen iletişime geçin.
Pm gönderirken lütfen günlük kaç adet makale yazabileceğinizi, bir de telefon numaranızı yazarsanız memnun olurum teşekkür ederim, görüşmek üzere..
Skype adresinizi alabilir miyim?