Kendini sigorta şirketi çalışanı olarak tanıtan bu şahıstan 15 gun kadar önce 1 işlem yaptırdım.

Bugün poliçe kesen sigorta çalışanı aradı, başkasının kredi kartı ile ödeme yapılmış, ve bu çalışan arkadaş da kart sahibinden onay almadan poliçeyi kesmiş. Kart sahibi de görür görmez iptal ettirmiş sanırım.

Bu yüzden şirket (poliçe araç devir olmadığı sürece iptal olmuyor) çalışanın maaşından kesmiş.

Kendimi derdimi anlatana-inandırana kadar saatler sürdü. Konuşmaları ilettim kendisine ikna oldu.

%20 olan ödemediğim-sözde indirim 127 tl yi ödeyebileceğimi söylememe rağmen (ev aldık borcumuz olmasa hepsini verirdim) ama teşekkür ederek istemedi.

Konuda diğer alan arkadaşlar hepsinin sigorta şirketi aynı değilmiş, farklı farklı şirketten kesilmiş anladığım kadarıyla.

Konu 5-6 aylık oldugundan dolayı biraz da sigorta günü gelmesinden aceleci davranarak işlem yaptırdım ve sonuç ucuz etin yahnisi oldu.

Sigorta çalışanı arkadaşın ricası üzerine, diğer alan arkadaşların bilgisi olması ve örnek olması açısından bu yorumu düşmek istedim.

İlk defa başıma böyle birşey geldi, bu da ders olsun. Sakın sakın şirket hesabı dışında bir yere ödeme yapmayın..

Geçmiş olsun..