Bir kere facebook ve benzeri şeyleri aklınızdan silin.
Esigaram.us a girip üye olun.
Güvenilir satıcılardan ürünleri alin.
Başlangıç için alacağınız 2 adet cihaz var.
Smok stick v8 - 250 TL (1 tl fazla vermeyin, jelatininde alin.)
Eleaf istick pico 75w (190 TL ye satılıyor şuan, buna da 230 dan fazla vermeyin)
Tak çalıştır kafam rahat bol buhar diyorsan smok alıcaksın
Az buhar sigara içimi tarzı istiyorsan pico alicaksın ama coili daha az gider. Smok daha kalitelidir.
Aksi bir yorumlara "he" diyip geçiniz, tartışmaya girmeden karşı tarafa haklısın kardeşim ben yanlış biliyorum imajı vererek usulca onu bildiğine inandırıp yolunuza devam ediniz.
Likitlere gelince. Heryerden likit almayın. Facebook gibi gruplardan filan ne cihaz ne likit alin, merdüven altı kopya ürün, cihazlar elinizde patlar.
Herşeyi esigaram.us dan alin.
Likit konusunda ben 30 tl pahalı geldiği için ve ben çok likit tükettiğim için, aynı zamanda sağlık açısından nasıl üretildiğini bilmediğim için likitleri kendim yapıyorum. (Bunun gerekli malzemeleri ortalama ilk etapta 400 e filan patlar.)
Zararlımıdır ? Sigaraya oranla daha az zararlıdır. Patlama riski nedir ? %80 kullanıcı hatası, %20 sahte ürün, imalat hatası, şans.
Kimse %100 patlamaz diyemez, kimse %100 patlarda diyemez. Dediğim gibi %80 patlayanlar kullanıcı hatasıdır. 10 liraya kumanda pili takarsan patlar. 50 liraya adam gibi pil alıp likitini cihazın tankına adam gibi doldurup, güzelce kullanacaksın. sıkıntı yok
edit: etiket
daha üst seviye bilgi için aşşağıda ki kişiye ulaşabilirsiniz.
beni bu hale getiren adam, adam gibi adam
@Dorebar;