Bence kendi şahsi fikrim ki ben kendimde hemen hemen o kadar param var araştırıyorum epeydir ne iş yapabilirim diye ben size 3 iş önerebilirim şahsım adına.

* Bence Akraba çevreniz maddi potansiyel olarak ne durumdadır bilmiyorum yalnız onlara da hisse vererek bulunduğunuz yerin merkezinde market açmanızı tavsiye edebilirim zamanla market zincirine kadar uzanırsınız. Hem akraba çevrenizdeki gençleri istihdam etmiş olursunuz hemde ciddi gelir sağlayabilirsiniz.

* Tekstil işi önerebilirim. Tekstil atölyesi kurar yurt içi ve yurt dışında muazzam kazançlar elde edebilirsiniz. Tabi körü körüne atlamamak lazım. İyi araştırıp yeteri teknik anlamda kalifiye işçi potansiyeli oluşturarak yapabilirsiniz.

* Her geçen gün ticaret hacmi git gide artıyor. Yurt dışı veya yurt içi sağlam tedarikçiler var ise E-ticaret işide iyi bir gelir sağlayabileceğiniz bir sektör.

* Aile akraba v.s v.s herkesi toplayarak mimar veya mühendis var ise çevrenizde iş bitirme belgeli satılık bir şirket alarak ihalelere girebilirsiniz.

Benim önerilerim bunlar yalnız en mantıklısı market bence sonuçta hangimiz her gün market veya bakkal veya manavdan birşeyler almıyoruz ki?